OM X-KLUSIV

OM X-KLUSIV

Magasinet X-Klusiv er et high end by-magasin som udkommer 4 gange årligt i Herning og 2 gange om året i Ikast-Brande. Med mere end 8 års erfarring bag os, har vi et dybt kendskab til hvad læserne ønsker at læse, hvordan butikkerne og virksomhederne præsenterer sig bedst og ikke mindst hvilke historier, der lokker kunderne ind i butikkerne. Men ingen gule udsalgsskilte og ingen julemand. Magasinerne bliver på den måde holdt levedygtige og læserne kasserer dem ikke sammen med den store stak reklamer.

Gratis magasin

Magasinet er gratis for læserne og distribueres via butikker, hoteller, saloner, klinikker, offentlige kontorer, caféer, og andre udvalgte keypoints i Herning og i Ikast-Brande. Desuden findes alle artikler online som medie, hvor historierne er lige klar til at blive læst og delt – på de sociale medier og hjemmesider. X-Klusiv magasinerne har naturligvis også sin egen Facebook side. Læs mere på www.X-Klusiv.dk

Vision & mål

Magasinets vision er at skabe et produkt, som er anderledes og mere eksklusivt end det, man lokalt er vant til at se. Målet er at give byens attraktive specialforretninger, virksomheder og deres leverandører, muligheden for flot og effektfuld image-profilering overfor den købedygtige forbruger. At fortælle historier der giver borgerne – og dermed forbrugerne – lyst til at besøge netop din butik.

Indhold

Indholdsmæssigt har magasinet fokus på butikker, kultur og aktiviteter i Midtjylland. Magasinet byder dog også på spændende artikler om mode, skønhed, kultur, bolig & livsstil såvel som lokallivets små og store erhvervsmæssige succes historier.

Facebook

Magasinet er også aktivt på facebook. – søg på ”X-Klusiv Magasinerne” og du finder siden. Her informerer vi blandt andet om nye tiltag og poster sneak peeks til kommende udgaver. Vi tager også gerne læserne med bag kameraet, lancerer konkurrencer med fede præmier og meget mere.

Copyright©

Der er Copyright på alt indhold. Dette gælder både i de trykte magasiner og i onlineudgaverne på X-Klusiv.dk. Du må gerne linke til siderne, hvis du vil bruge materialet i en eller anden sammenhæng, men det er ikke tilladt at kopiere indhold fra siderne til brug andetsteds.

Ønsker du at gør brug af noget af indholdet, skal du kontakte AB-Kommunikation på telefon:

28857126

Produktion:

Magasinerne X-Klusiv udgives af:

AB Kommunikation
v/Anne Bente Volf
Bjørn Nørgaards Vej 11
7430 Ikast
Mail: ab@ab-kommunikation.dk
Tlf: 28 85 71 26

Om AB-Kommunikation

Anne Bente Volf startede tilbage i 2012 kommunikations- og mediebureauet AB-Kommunikation. Inden da var hun ansat 6 år på en lokal avis. Ud over hendes virke som fast freelancejournalist på Magasinerne X-Klusiv har hun igennem tiderne skrevet diverse avisartikler, hjemmesidetekster, Facebook-opdateringer, pressemeddelelser samt udgivet magasin i samarbejde med Dansk Supermarked. Derudover har hun lavet reportager om livsstil og passion, som blandt andet førte til et besøg i Go’ morgen Danmark på TV2.
AB-Kommunikation brænder for at fortælle den levedygtige historie og overlader her og nu-historierne til lokalaviserne.
I 2017 købte og overtog AB-Kommunikation udgivelsen af Magasinet X-Klusiv Herning. Samme år lancerede bureauet Ikast Magasinet 7430i, som nu er omdøbt til Magasinet X-Klusiv Ikast-Brande.