Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

1 https://1plusX.com
2 https://1rx.io
3 https://33across.com
4 https://360yield.com
5 https://3lift.com
6 https://4wmarketplace.com
7 https://abmr.net
8 https://accordantmedia.com
9 https://acuityplatform.com
10 https://acxiom.co.uk
11 https://ad4mat.net
12 https://adadvisor.net
13 https://adblade.com
14 https://adbrain.com
15 https://addictinggames.com
16 https://addthis.com
17 https://adform.com
18 https://adgrx.com
19 https://adhigh.net
20 https://adition.com
21 https://adlantic.com
22 https://admeta.com
23 https://adnxs.com
24 https://adobe.co.uk
25 https://adobe.com
26 https://adroll.com
27 https://adscale.de
28 https://adserverpub.com
29 https://adsrvr.org
30 https://adsymptotic.com
31 https://adtech.de
32 https://adtechus.com
33 https://advertising.com
34 https://advolution.de
35 https://affectv.co.uk
36 https://affili.net
37 https://aggregateknowledge.com
38 https://agkn.com
39 https://amazon.co.uk
40 https://amobee.com
41 https://angsrvr.com
42 https://appier.net
43 https://areyouahuman.com
44 https://atemda.com
45 https://atlassolutions.com
46 https://audiencescience.com
47 https://bannerconnect.net
48 https://betrad.com
49 https://bidr.io
50 https://bidswitch.net
51 https://bidtheatre.com
52 https://bigpoint.com
53 https://bigpoint.net
54 https://bing.com
55 https://blinkx.com
56 https://bluekai.com
57 https://brandcrumb.com
58 https://brand-server.com
59 https://btrll.com
60 https://captify.co.uk
61 https://casalemedia.com
62 https://chango.com
63 https://choice.live.com
64 https://connexity.net
65 https://constantcontact.com
66 https://contextweb.com
67 https://conversantmedia.com
68 https://convertro.com
69 https://corp.mode.com
70 https://cpmstar.com
71 https://creative-serving.com
72 https://crimtan.com
73 https://criteo.com
74 https://crwdcntrl.net
75 https://ctnsnet.com
76 https://cumulus-cloud.com
77 https://cxense.com
78 https://dataxu.com
79 https://de17a.com
80 https://deltaprojects.com
81 https://demdex.net
82 https://digitize.ie
83 https://dotomi.com
84 https://doubleclick.net
85 https://dpclk.com
86 https://dsp.io
87 https://emediate.se
88 https://erne.co
89 https://everesttech.net
90 https://exelate.com
91 https://exelator.com
92 https://exponential.com
93 https://eyeota.com
94 https://eyeota.net
95 https://eyeviewads.com
96 https://ezakus.com
97 https://facebook.com
98 https://falconholidays.ie
99 https://flashtalking.com
100 https://flx1.com
101 https://flxone.com
102 https://freeonlinegames.com
103 https://gaminghungama.com
104 https://gamned.com
105 https://gmads.net
106 https://godaddy.com
107 https://goodgamestudios.com
108 https://google.com
109 https://googlesyndication.com
110 https://gstatic.com
111 https://gwallet.com
112 https://houseofkaizen.com
113 https://ibillboard.com
114 https://idtargeting.com
115 https://ignitionone.com
116 https://impdesk.com
117 https://infectiousmedia.com
118 https://innovid.com
119 https://insightexpressai.com
120 https://instagram.com
121 https://intentiq.com
122 https://intentmedia.com
123 https://intergi.com
124 https://inviziads.com
125 https://ipredictive.com
126 https://ipromote.com
127 https://kiosked.com
128 https://kupona.de
129 https://lagardere-pub.com
130 https://ligatus.de
131 https://linkedin.com
132 https://liverail.com
133 https://lotame.com
134 https://m6r.eu
135 https://makazi.com
136 https://mathtag.com
137 https://maxpoint.comuk
138 https://mediaiqdigital.com
139 https://mediamath.com
140 https://mediascale.de
141 https://mediatonic1.com
142 https://metrigo.com
143 https://microsoft.com
144 https://miniclip.com
145 https://mobile.de
146 https://moneysupermarket.com
147 https://mookie1.com
148 https://mxptint.net
149 https://mythings.com
150 https://netseer.com
151 https://newsskole.dk
152 https://nexac.com
153 https://nextperformance.com
154 https://nugg.ad
155 https://openx.com
156 https://owneriq.net
157 https://p161.net
158 https://plista.com
159 https://publicidees.com
160 https://pubmatic.com
161 https://quantcast.com
162 https://quantserve.com
163 https://quisma.com
164 https://radiumone.com
165 https://revsci.net
166 https://rfihub.com
167 https://rhythmxchange.com
168 https://rlcdn.com
169 https://rocketfuel.com
170 https://rubiconproject.com
171 https://runadtag.com
172 https://rundsp.com
173 https://scanscout.com
174 https://schober.de
175 https://scorecardresearch.com
176 https://semasio.com
177 https://semasio.net
178 https://sensic.net
179 https://servesharp.net
180 https://serving-sys.com
181 https://sitescout.com
182 https://sizmek.com
183 https://sketchfab.com
184 https://skimlinks.com
185 https://smartadserver.com
186 https://sociomantic.com
187 https://solocalxchange.com
188 https://specificmedia.co.uk
189 https://spotxchange.com
190 https://spree7.com
191 https://stickyadstv.com
192 https://storify.com
193 https://switchconcepts.com
194 https://t4ft.de
195 https://tapad.com
196 https://teads.tv
197 https://temelio.com
198 https://theadex.com
199 https://thetradedesk.com
200 https://thinglink.com
201 https://tidaltv.com
202 https://tremorhub.com
203 https://tubemogul.com
204 https://turboadv.com
205 https://turn.com
206 https://twimg.com
207 https://twitter.com
208 https://twyn.com
209 https://uk.collective.com
210 https://undertone.com
211 https://united-internet-media.de
212 https://unrulymedia.com
213 https://veinteractive.com
214 https://vibrantmedia.com
215 https://videohub.tv
216 https://videologygroup.com
217 https://virool.com
218 https://vivaki.de
219 https://w55c.net
220 https://weborama.com
221 https://weborama.fr
222 https://wtp101.com
223 https://xaxis.com
224 https://xplosion.de
225 https://yahoo.co.uk
226 https://yahoo.com
227 https://yieldlab.net
228 https://yieldr.com
229 https://youtube.com
230 https://zemanta.com
231 https://ziffdavis.com

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ab@ab-kommunikation.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

AB kommunikation ApS
Bjørn Nørgårdsvej 11
7430, Ikast
E-mail: ab@ab-kommunikation.dk