Nybolig Herning flyttede i foråret én etage op på adressen Dalgas Plads 6, og i disse lækre omgivelser midt i Herning sidder ikke færre end syv mæglere med stor passion for at hjælpe dig og din familie med at finde den helt rigtige bolig

Findes det – findes det her, fristes man til at sige. Og findes det ikke her, hjælper mæglerne med at finde noget andet, der føles rigtigt.
– Vi taler ikke bare en vare. Der findes ikke stangvarer, når man taler boliger. Det handler om hjem. Om dagligdag og trivsel. Om familiens base. Og derfor taler vi tillid. Tillid og lokalkendskab, lyder det fra de tre indehavere af Nybolig Herning, Henrik Buur, Bo Hauge og Povl Hollenvad, hvoraf de to sidstnævnte er født og opvokset i Herning.

Henrik bor i dag i Tjørring, Bo i Lind og Povl i Gjellerup.

– Det er her, drømmes sælges, købes og leves, lyder det.

– Om det er et lille rækkehus, førstegangshuset, parcelhuset, eller om det er den lækre, nybyggede penthouselejlighed, så hjælper vi familien med at finde det helt rigtige.

– At vi som mæglere er rykket en etage op – og dermed væk fra gadeplan – har for vores kundeflow og salg ikke betydet det store, forklarer Henrik.

– I dag kigger man boliger på nettet. Vi er ikke i en branche, hvor man vindueshopper, så derfor turde vi godt flytte op. Men vi har stadig de samme fantastiske muligheder for parkering lige ved døren og helt centralt, så det er meget nemt at komme til og fra – både for vores kunder og for vores medarbejdere, som lige hurtigt kan løbe ærinder. Desuden ligger vi tæt på de forskellige banker, hvilket klart er en fordel, også både for kunderne og for os.

– De bedste anbefalinger kommer jo stadig fra vores tilfredse kunder, og når de snakker, er der flere, der kigger i vores retning. Det kan mærkes, siger Bo.

I de nye lækre lokaler, indrettet af Kubik i Herning, sidder syv mæglere. En indbydende og lys arbejdsplads med en dejlig atmosfære, som tydeligt mærkes, når man træder ind.

Bybus-byerne

– Herning er en god by. Der er fremdrift, og alle ved, at Herning gerne vil noget, forklarer Povl.

– Det mærker vi som mæglere. Folk får arbejde her og ønsker bosætning. Folk kommer hjem, når der skal stiftes familie. Man husker trygheden og har bedsteforældrene her. Men faktisk er mange af vores købere ikke fra postnummer 7400, så der er tale om tilflyttere.

 – Dog er det jo ikke alle, der ønsker en helt så central beliggenhed, men det, vi kalder ”bybus-byerne”, som eksempelvis Tjørring, Gjellerup og Lind, er der stor tilflytning til – og ønske om.

– Her taler vi børnefamilierne. 150 kvadratmeter i et børnevenligt kvarter.

Herning Sky

Herning Kommune kigger gerne mod himlen, lyder det.

I Herning er der de senere år blevet bygget en del højhuse. Også i områder, hvor man ikke lige havde set dét komme, som eksempelvis med Knudmosen i baghaven. Nu ligger der nærmest en hel bydel – og en lækker én af slagsen. Med de to endnu ikke helt færdige højhuse, som er blevet døbt Herning Sky.

36 x 2 lejligheder. Der kan sættes mange ord på – og et par af dem vil være: Udsigt. Lækkert. Nybyg. Luksus. Pragtfuldt. Fristende. Drøm. Hjem. Arkitektur. Beliggenhed.

De to høje huse er markante. Facaden er fuldt beklædt med tombak-plader, som ældes med tiden. Kobber og zink giver flot patina.

15 etager og 53 meter er de to tårne, og det gør Herning Sky-projektet til Hernings højeste bygninger.

Den primære drivkraft bag udviklingen og opførelsen af Herning Sky er Benny Christensen, projektudvikler og byggeentreprenør, når det gælder boliger i Herning-området.

Benny Christensens passion for området Herning Syd betyder, at han kunne se potentialet i beliggenheden. Det gjorde, at valget af samarbejdspartneren Lars Sternberg fra det lokale arkitektfirma Arkitec a/s faldt helt naturligt, eftersom parterne tidligere har arbejdet sammen om tilsvarende projekter.

– Benny ringede til mig sidste år, fortæller Henrik.

– Han sagde, han havde sat gang i et projekt, han gerne ville have, at vi, i Nybolig, skulle sælge. Herning Sky. Man ryster lidt på hovedet – men man smiler på samme tid, for vi ved godt, at det, Benny sætter sammen, bliver godt, siger Henrik.

Forkælelse på højt plan

To tårne. Øst og Vest. De stråler – også selvom de endnu, i skrivende stund, ikke er helt færdige.

Et forholdsvis nyt boligområde i Herning. På få minutter kan du gå ind på gågaden, og i baghaven har du skov. For 15 år siden var her intet. Og selvom her nu bor en del mennesker, er her stille.

Lejlighederne fremstår lige så lækre, som salgsopstillingerne lover, og man bliver yderligere positivt overrasket, og udsigten … Jamen, det siger sig selv, jo højere jo bedre …

Man bliver forkælet og taget om.

– Her er jo alt, hvad man skal bruge, og det hele fremstår enormt lækkert og indbydende. Gennemført. Og har man taget valget, inden boligen står færdig, er man naturligvis selv med til at indrette køkken, bad og værelser, og man kan måske nå at være med til at flytte en væg, lyder det.  Og terrasserne … thja – om man sidder på den ene eller den anden – det er kun et spørgsmål om, hvilken vej vinden blæser – bogstaveligt talt.

Fem forskellige størrelser findes der at vælge imellem, men alt det forklarer mæglerne meget mere om, når I ringer og siger, at I gerne vil kigge indenfor.

Nogle vælger toppen, andre vil gerne bo nederst – men alle får en del af en attraktiv adresse på Grøndahlsvej.

Del denne artikel: