Karmameju – et dansk brand indenfor kropspleje, der i den grad har sat sig fast på nethinden hos forbrugeren – mand som kvinde. Plej, stimulér, og pas på huden med de aromaterapeutiske hudplejeprodukter fra mærket Karmameju – en serie produkter af fineste kvalitet, der er baseret på ingredienser fra naturen

– Nu er det tid til at vågne, lyder det med svag stemme …

Den første tanke er: Hvor blev de halvanden time af???

En kropsbehandling, der efter en anderledes, meget kærlig og yderst behagelig håndafvaskning begyndte med tørbørsten …

Ansigts- og kropsbehandlinger handler om meget mere end bare smuk, sund hud og om at frigive spændinger og uro. Karmameju Signatur Behandlinger er skabt for at omfavne det hele menneske i 90 minutter.

Igen er vi trådt indenfor hos Karina Lehmann Skønhedspleje på Banegårdspladsen i Herning. En klinik, der i den grad følger med i den hurtige udvikling, der sker indenfor hudpleje.

Det nyeste på menukortet hos Karina Lehmann er tre kropsbehandlinger samt tre ansigtsbehandlinger fra Karmameju – også kaldet signaturbehandlinger – og her er der tale om rent velvære. Det handler om tørbørstning. Et ord, ikke så mange egentlig ved, hvad betyder. Reelt er det simpelt. En børste, som er udformet til at passe ind i håndfladen, og som er lavet af hestehår, og i en af udgaverne er hestehåret sat sammen med kobber, hvilket gør børsten noget hårdere – men dette gavner kun blodomløbet.

– Velvære er ordet, lyder det fra Rie Foss, sales manager hos Karmameju.

– Børsterne gavner i den grad blodomløbet, men giver bestemt også et kæmpe boost af velvære. Et kæmpe plus ved børsterne er, at de modarbejder det, man kalder appelsinhud – og her er det, at de fleste lytter efter, griner Rie.

– På bare fem uger reduceres appelsinhuden med op til 26 procent, hvis man bruger børsten dagligt, som vi anbefaler, fortæller Rie.

Det hedder tørbørstning, da børsten skal bruges på tør hud, og her vil man – næsten uanset hvor velplejet huden er – opleve, hvor tør huden også er.

– Lad være med at stå inde midt i stuen, for mængden af døde hudceller er overraskende, lyder det.

Rent og naturligt

Det unikke navn Karmameju kommer fra Karma, Mette og Julie, hvor ”karma” dækker over selve begrebet, og hvor Mette og Julie begge var medstiftere af mærket. Brandet ejes nu af den tidligere danske fotomodel Mette Skjærbæk, som gennem hele sit liv har værdsat naturlige plejeprodukter, der er resultatorienterede.

Det er eksklusive og naturlige ingredienser og dufte, der bliver vægtet højt, når der blandt andet skal udvikles nye cremer, olier m.m. Her ønskes der, at produkterne skal være rene, naturlige og effektive, og at de er økologiske, hvor det er muligt. Derfor er du også garanteret gode midler til rensning og pleje af kroppen og ansigtet.

Børst mod hjertet

– Nu handler det om tørbørstning og de helt nye krops- og ansigtsbehandlinger fra Karmameju.

Tørbørstning er appelsinhudens fjende nummer ét. På et studie fra University of Sunderland i England fastslog forskere, at daglig brug af tørbørster gennemsnitligt reducerede testpersonernes cellulitis med 26 procent på kun fem uger.

At børste huden på kroppen er et flere hundrede år gammelt skønhedsritual anvendt i mange kulturer og verdensdele.

Husk altid at børste mod hjertet, lyder det fra Rie.

90 minutters velvære

Der er forskellige børstetyper af den grund, at det er forskelligt, hvad man har af ønsker til den – ligesom der er forskellige former for behandlinger. Tre til ansigtet og tre til kroppen.

Dagens behandling kalder Karmameju selv for ”01 HÅB”.

Forkælelsen begynder, som nævnt, med en meget behagelig håndafvaskning. Man er pakket ind i en virkelig lækker og blød morgenkåbe fra Karmameju.

Massagebænken indtages, og de meget venlige hænder pakker arme og ben ind i lækre, varme håndklæder. En børste bliver taget frem, og der arbejdes op ad fra under foden – mod hjertet – altid mod hjertet, når det drejer sig om Karmameju-behandlinger.

Fod, underben, lår. Anden fod, underben, lår. Så er det maven. Armene. Skulderne. Klienten vendes. Ryggen. Nakken. Børsten gør noget, selv en journalist har svært ved at finde ord for. Virkelig en fortryllende følelse. Man mærker en positiv fornemmelse – øjeblikkeligt. En dyb fornemmelse. Til sidst er det ansigtet. En anden børste tages i brug, inden hænderne afløser børsten.

Det føles fantastisk. Intet mindre.

Meditativt, sensorisk og sanseligt. 90 minutters rent velvære, og det nydes i fulde drag.

Kurset, hvor den dybe bindevævsmassage, er lært, er meget vellykket. Kroppen forløses for spændinger, og affaldsstoffer frigives.

Jasmin, ylang-ylang, rose, sandeltræ, cedertræ og nellike er blot få eksempler på de dyrebare dufte, som anvendes, og som i den grad sætter disse behandlinger på ønskelisten.

Til ansigtet

Karmamejus bløde og skånsomme tørbørste til ansigtet er et beauty tool, der effektivt eksfolierer huden, stimulerer blodcirkulationen og bindevævet, og som vækker huden i ansigt, hals og bryst efter søvn.

Hårene på den lille børste er gedehår – bløde og lækre.

Regelmæssig brug af ansigtstørbørste hjælper med at reducere og forebygge hævelse og mørke rande under øjnene og udglatter fine linjer og rynker. Tørbørstning forbedrer hudens fasthed og fremmer lymfedrænage, så huden fremstår glat, ensartet og fuld af vitalitet.

Renew-ansigtstørbørste er et ”lille naturligt ansigtsløft” i den daglige hudplejerutine.

Renew er også perfekt at bruge på babyer. Anvend bløde, rytmiske strygninger for at vække og stimulere den nyfødtes hud.

Bestil tid

Der er godt gang i bestillingerne på klinikken hos Karina Lehmann Skønhedspleje.

– Det er, som vi ofte oplever, at når én har fået en lækker behandling, går det som en steppebrand, og kalenderen bliver hurtigt fyldt op, lyder det fra Karina.

Efter den milde håndafvaskning lægger man sig på briksen. Nu er der afslapning på skemaet de næste halvanden time. Børsterne gør deres. De er hårde – men gør godt. Effekten mærkes med det samme. Der er ingen tvivl om, at kosmetologen på klinikken har lært teknikken. Det virker og føles skønt. Efter børsten har været på både front og bag, masseres diverse lækre olier og cremer ind i huden. Igen er der tre behandlinger at vælge imellem: velvære, stress-reducerende eller et energiboost.

Læs mere på karina-lehmann.dk.

Del denne artikel: