Det helt store smil var fremme, da der for nylig var åbent hus og lancering af nye modeller hos Bilforum i Snejbjerg. Henrik Lysgaard havde slået invitationen op på Facebook samt inviteret kunder af huset. Tilmeldingen var stor

Det handlede om biler. Nye biler. Store, flotte, lækre og indbydende biler. Tre modelvarianter skulle præsenteres. Nye Honda CR-V’ere. Men de stod tildækket, da gæsterne kom. Spændingen skulle trækkes lidt. Først var der et par underholdende samtaler med et par velkendte og vellidte mænd fra Herning. Indehaver af Restaurant Brasseriet Nevzat Dogan og bestyrelsesformand i MCH Poul Sand blev sat i stævne med Henrik Lysgaard til en lille snak foran publikum.

 

Til sidst kom den helt store Honda-entusiast, Rasmus Grønbæk. En mand på kun 34 år, men med en stor forkærlighed for netop Honda. – Jeg har – trods min unge alder – haft et sted mellem 30 og 50 forskellige Hondaer, men den her, jeg har taget med i aften, er nok én af dem, jeg beholder i længere tid, fortæller han og smiler bredt.

– Jeg brænder for den her. Det er næsten som at købe et hus. Det er ikke bare en bil. Den er bygget op med udgangspunkt i et F16-fly i aluminium. Og ja, jeg føler mig næsten som en jægerpilot, når jeg sætter mig bag rattet. Praktisk er den ikke, det erkender jeg. Men den er f… fed.

Han erkender dog også, at det ikke er på landevejen, man møder ham i denne. Den er simpelthen for dyr at køre i – for slet ikke at tale om, hvis der skulle ske noget med den. Både med hensyn til reservedele, men også hvis den skulle få et stenslag eller have behov for en ny motorhjelm. Alene det vil løbe op i 50.000 kroner, fordi den er malet med specialmaling i mange lag.

– Om bilen er til salg? Jeg har ikke en bil, der ikke er til salg. Det er jo blot et spørgsmål om prisen, lyder det fra Rasmus.

Den kan blive din

Det er blevet tid til det, de fremmødte bil- – og særligt Honda- – entusiaster er mødt frem for: afsløringen af den nye model, Honda CR-V.

To sorte og én sølvmodel. Dækkenerne bliver trukket af, og klapsalverne lyder. Strålende og nypudsede træder de frem i spotlyset. Glæden ses hos publikum.

 

– For verdens bedst sælgende SUV står udviklingen ikke stille. I den helt nye CR-V finder du mere raffinement, flere funktioner og nyskabelser. CR-V’en giver en mere medrivende og sikker kørsel – uanset om vi taler motorvejs- eller terrænkørsel, fortæller Henrik Lysgaard.Kabinen er stor – der er mere benplads til både fører og passagerer, og modellen findes også i en version med hele syv sæder, hvilket er første gang for en CR-V.

– Vi ser her førsteklasses materialer og en superlækker finish. Modellen her hæver klart standarden.

Også sikkerheden har fået et pift opad. Vi har en af klassens mest omfattende programpakker inden for sikkerhed og hjælpeteknologier til føreren.

– Ikke bare en Honda – men en superlækker, ny og up-gradet model, lyder det.

Henrik Lysgaard og hans team i Bilforum viser gerne bilen frem, så kig forbi, og sæt dig bare bag rattet. Den kan blive din.

Del denne artikel: