Hylderne hos Helm på Bredgade i Herning er fyldt godt op med nyheder. Tasker til stort og småt samt punge, kufferter, handsker og strømper. Der er ingen grund til farveforskrækkelse, for moden inden for accessories pifter ethvert outfit op

Tasker fra det danske brand Hvisk fanger øjet med det samme. Farverne og formerne i blankt imiteret krokodilleskind er det sidste nye og et stort hit blandt unge piger.

– De unge piger er meget mode- og ikke mindst brandbevidste, lyder det fra butikschef i Helm på Bredgade Anne Lise Loftager.

– De ved, hvad de vil have, og vi har masser at vælge imellem, siger hun.

Blandt de populære nyheder er den gennemsigtige Harmony PVC-taske fra Unlimit, et stort udvalg af bumbags og den nyere model: waist bagen. Farverige nyheder fra Noella og Becksöndergaard, som tasker, glimmerstrømper og taskeremme, er en unik mulighed for at give dit outfit et personligt præg. – Handler det om den gode kvalitetstaske, er der et utal at vælge imellem. Både til arbejde og hverdag, eller den lille taske med plads til det mest nødvendige til en aften ude – uanset alder.

Ikke bare en taske

– En taske er jo ikke bare en taske. Den udstråler personlighed og er en nem accessory, som giver lidt ekstra luksus og stil i hverdagen eller til festen i alle prisklasser, forklarer Anne Lise.

De findes i læder, pels, stof, med dyreprint, mønstre eller flet, ensfarvet eller flerfarvet. Med et eller flere rum. Men Helm har meget mer og andet at byde på end blot tasker. Butikskæden med 12 butikker bærer familienavnet, der gennem generationer har betydet et dybt engagement, hårdt arbejde og respekt for skindhåndværket. Medarbejderne i Helm har en dyb passion for det ægte og for det håndværk, det kræver at lave et godt kvalitetsprodukt.

På hylderne findes alt, hvad du kan få brug for som barn, ung, voksen eller ældre – om det er til hverdag, arbejde, ferie, sport eller fest. Så kig ind, og bliv inspireret, lyder opfordringen. Pigerne i butikken vil med glæde hjælpe dig med at finde lige dét, der passer til dit behov, så kig endelig ind i butikken, lyder opfordringen.

Del denne artikel: