Behandlinger hos kosmetologen, der kan reducere rynker og slap hud i ansigtet, genskabe volumen og forbedre hudens udstråling med kun én behandling og med efterfølgende langvarig effekt. Det er faktisk muligt hos Karina Lehmanns Skønhedspleje på Banegårdspladsen i Herning, der nu tilbyder foryngende ansigtsbehandlinger med kosmetisk ultralyd

 

Tidligere har en opstrammende og løftende ansigtsbehandling krævet flere besøg hos en plastikkirurg, men med den nye kosmetiske ultralydsbehandling HIFU D.O.T. LIFT er det ikke længere nødvendigt. HIFU står for High Intensity Focused Ultrasound og er en ny teknologi, der gør det muligt at opnå foryngende resultater uden brug af hverken bedøvelse eller skarpe genstande.

HIFU er ultralyd. En avanceret kosmetisk teknologi til ikke-kirurgiske facelift. Teknologien er unik i sin evne til at trænge ned i huden, og den arbejder dybere end alle andre ikke-kirurgiske behandlinger.

Tidligere har det kun været muligt at trænge så langt ned i huden ved hjælp af kirurgi, men med HIFU-teknologien slipper du for narkose og infektionsrisici. Behandlingen giver ingen bivirkninger og er egnet til alle på alle tider af året. HIFU kræver ingen sygedage.

Skræddersyede behandlinger

HIFU-behandlingerne skræddersys altid til dine individuelle behov og ønsker. Behandlingstiden afhænger af behandlingsområdet og tager fra 30 til 60 minutter. Ud over behandlingstiden skal der afsættes tid til en kort konsultation samt en hudanalyse (ca. 15 minutter). Inden selve ultralydsbehandlingen påbegyndes, renses dit ansigt, hvorefter de områder, der skal behandles, bliver tegnet op. Under behandlingen vil der løbende blive påført en let ultralydsgel. Behandlingen afsluttes med en plejende fugtcreme.

Boost din udstråling

– Med alderen mister kollagenet sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud. Vores nye HIFU-behandlinger arbejder i dybden af huden. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet, samtidig med at der sættes gang i hudens kollagenproduktion, forklarer kosmetolog Karina Lehmann, indehaver af Karina Lehmanns Skønhedspleje på Banegårdspladsen i Herning.

Fakta

HIFU Facelift: I hudens dybeste lag skabes der en sammentrækning og en opstramning af underhuden. De første resultater på fylde og løft viser sig efter en til to måneder.

Det endelige behandlingsresultat afhænger af hudens kvalitet og tilstand og ses efter ca. seks måneder. Ofte vil man have brug for et årligt HIFU Facelift for at vedligeholde resultatet.

HIFU Kollagen-booster: Denne behandling arbejder både i dybden og i overfladen af huden. Der sættes gang i hudens kollagenproduktion, og udstrålingen boostes med øjeblikkelig effekt. Resultatet med øget fylde og spændstighed ses efter en til to måneder.

HIFU Skin-booster: Behandlingen arbejder på fine linjer og rynker i overfladen, forfiner og ensarter hudstrukturen og forbedrer udstrålingen med øjeblikkelig virkning.

Det er muligt at behandle i følgende områder i ansigtet: pandelinjer, øjenomgivelser, kinder, dobbelthage, kalkunhals og kæbelinje.

 

Del denne artikel: