Et væld af farver og print omfavner nærmest én, når man træder ind i Jydepotten på Bredgade i Herning. Efterårs- og vintermoden er landet, og alt er tilladt. Dyreprint, prikker, storblomstret, striber – man må det hele

– Vi har igennem længere tid set masser af farver og print, men vi har også hele tiden skullet finde en rød tråd i sammensætningen, fortæller Else Marie Klippert fra Jydepotten. Den røde tråd er ikke helt så nødvendig længere. Nu sætter man farver, forskellige print og strik sammen. Der er ingen regler. Storblomstret og tern. Prikker og dyreprint. Nederdele styles let med en lækker strik og med en af efterårets rå støvler eller sneaksers.

– Farverne. Vi ser meget farver, blandt andet karrygul, grøn og brændt orange. De farver fylder meget. Strik, lækre, store, vamsede strik. Kimonoen og bukser med vidde følger med ind i næste sæson. Nederdele med flæser og plissé og midi kjoler bliver et kæmpe hit.

– De ternede jakkesæt og ternede bukser følger trop. Ligeledes stribede og mønstrede sæt ses på modellerne. Sat sammen med farvet fodtøj. Alt inden for sammensætning er næsten tilladt, lyder det fra Else Marie.

DEN RØDE TRÅD ER IKKE HELT SÅ NØDVENDIG LÆNGERE

Del denne artikel: