I mange år har Herning haft sin outletbutik på Valløvej i Tjørring, men nu er den blevet shinet op. Idéen er, at butikken er den samme – gode varer til den samme lave pris, men med et mere moderne look

 

Dansk Outlet. 23 butikker fordelt over hele landet. En af dem ligger i Tjørring. Tilbage i marts fik butikken ny ejer – eller franichetager, som det hedder. 34-årige Kim Lyck Duus. Han er uddannet i branchen og har mange års erfaring fra både butik og som selvstændig erhvervsdrivende.

– Det er en mundfuld at overtage den daglige drift af så stor en butik med et varelager, der er større, end man kan forestille sig, lyder det fra den nye medindehaver. Butikken har et stort antal faste kunder. Kunder, der ved, hvad de vil have. God kvalitet til gode priser. Det er det, Dansk Outlet byder på. Men butikken her trængte virkelig til en ansigtsløftning. Det hele bliver mere overskueligt. Butikken inddeles i nye områder, og det giver overblik, fortæller Kim, som synes, at det, at kunderne finder det, de søger, får det i posen og går ud ad butikken med et smil, er det hele værd.

– Det er derfor, vi er her. Servicen. Kundekontakten. Smilet.

Kunder forventer en oplevelse, og det skal de have. Det glæder vi os meget til at give dem i den nye udgave af vores butik

Kim Lyck Duus

Oplevelsen

Ikke alene er manden i spidsen ny. Personalet i butikken er også nyansat.

– Det handler om stemningen i butikken. Atmosfæren. Om at gå lidt frisk til tingene og yde den service, enhver kunde, der kommer ind i butikken, fortjener, siger Kim. Kunderne forventer en oplevelse, og det skal de have. Det glæder vi os meget til at give dem i den nye udgave af vores butik, hvor faciliteterne er i tiptop.

Dette er den første Dansk Outlet-butik, Kim har taget ejerskab i, og selvom det hele stadig er nyt, så håber Kim ikke, at det bliver den eneste.

– Det er da ingen hemmelighed, at jeg kunne tænke mig at få flere butikker. Jeg synes, det er virkelig sjovt, og jeg kan virkelig godt lide spillet med kunderne og samspillet med de ansatte, så mon ikke der kommer flere til med tiden? Men nu begynder vi her og lægger al vores kærlighed i de her lokaler, lyder det.

Del denne artikel: