Nye ansigter er kommet ind bag disken hos Butik Claire på Strøget i Ikast. Butikschefen hedder Pia Trier, og hun ved godt, at det er noget af en opgave, hun har sat sig for, men en opgave, hun virkelig glæder sig til

 

Der ligger en lang historie bag. CLAIRE. Et navn og et brand, alle i branchen kender, men også alle, der bor eller har boet i Ikast. Der er sket meget, siden butikken tilbage i 1977 slog dørene op, og nu er det igen tid til forandring. Butikken må desværre sige farvel til Maria Piechnik Hust, som i sig selv nærmest var ét med butikken. At kende alle kunderne, deres smag, størrelser og ikke mindst deres klædeskab er jo langt ud over, hvad man kan forlange, men jeg vil gøre mit allerbedste for at forsøge at følge efter, lyder det fra Pia Trier.

– Det hele er stadig nyt, og det, som Maria kan og hver dag gjorde, kommer jo ikke over en nat, men jeg er optimist og glæder mig så meget til at lære kunderne at kende, siger hun. Et nyt kapitel skal tage form i historien om Butik Claire. 43-årige Pia Trier skal stå i spidsen for butikken, og sammen med Emilie og Rebecca er hun klar til at klæde både de yngre piger og de modne kvinder på i de mange velkendte brands i butikken – samt et par nye, der er på vej ind, blandt andre Love and Devine og Faye CPH. Det er jo virkelig en superflot butik, så der er ikke så meget at ændre på. Tingene fungerer rigtig godt. Højt til loftet, lyst, rart og masser af plads. Der bliver måske rykket lidt rundt indimellem, men man skal ikke ændre på noget, der allerede fungerer supergodt, lyder det fra Pia.

Hun kigger rundt.
– Vi skal sikre os, at kunden får en ny positiv oplevelse, hver gang hun kommer herind, siger hun.
– Claire er en familievirksomhed med masser af historie, og det har jeg stor respekt for. Jeg har klart planer om, at butikken fortsætter i den ånd, butikkens kunder allerede kender, siger hun.

ÆRLIGHED

Pia har tidligere været i tekstilbranchen, men erkender, at det er et par år siden. Interessen har hun dog aldrig tabt.
– Jeg er vild med kundekontakten. Jeg kan virkelig godt lide den service, der er i det her fag. At hjælpe piger og kvinder med at finde det outfit eller det look, der passer til dem. Om det er en enkelt T-shirt, der lige mangler, eller om det er sættet til et særligt arrangement, der skal findes, så hjælper vi gerne. Og spørger kunden, så giver jeg gerne min ærlige mening. Det betyder noget for mig, at kunden ikke kommer hjem med det forkerte, lyder det.

KLÆDT PÅ

Jeg tænker, at med også et par unge piger bag disken kommer der måske et par nye mærker ind til den yngre, men man kan være sikker på, at de gode velkendte mærker som Claire Woman, Mos Mosh, Levate, Rue de Femme, Soulmate m.fl. fortsat er i butikken. Det har vi ingen planer om at ændre på.
– Det hele handler om at have fingeren på pulsen hele tiden. Vi skal være med helt oppe foran. Det skylder vi butikken og ikke mindst kunderne.
– Vi er trådt ind i en smuk og anerkendt butik lige midt på Strøget – det skal vi være ydmyg over for. Så vi er klar – klædt på til opgaven, om man vil. Så kom, og spørg os, vi hjælper gerne, lyder opfordringen fra Pia Trier, som også glæder sig meget til at fortsætte samarbejdet med de øvrige butikker i Strøgcentret omkring udviklingen i handelslivet i Ikast.

Del denne artikel: