Viborg – tidligere udgaver

Nedenfor finder du en samlet oversigt over alle tidligere udgaver af Magasinet X-Klusiv i Viborg. Var der noget, du ikke fik læst, eller noget, som du gerne vil læse igen, så klik på den pågældende udgave nedenfor. Derved kommer der en online version af magasinet, som du kan bladre i. Det er næsten som om, du sad med det rigtige magasin i hånden.

Jubilæumsudgave – X-Klusiv Viborg nr. 25 – 2017
X-Klusiv Viborg nr. 25 - 2017

Jubilæumsudgaven af Magasinet X-Klusiv nr. 25 – 2017 var en ‘Special Edition’, – et slags “Sølvbryllup”, som vi havde kælet ekstra meget for. X-Klusiv nr. 25 var derfor krydret med et ekstra og helt eksklusivt omslag i sort karton med både præg og et elegant sølv tryk i anledning af “sølv” jubilæet.

 

 

 

 

 

X-Klusiv Viborg

I Magasinet X-Klusiv – Viborg kan du læse en masse inspirerende artikler om lokale virksomheder, menneskerne bag og deres succes historier. Magasinet har stort fokus på, hvad der sker lige nu. Både hvad angår mode, bolig & interiør, skønhed & pleje, kultur og andre aktiviteter i øvrigt, Du får også jævnligt rejseguides til spændende destinationer fra både nær og fjern. Er du mere til hjemlig hygge, madlavning eller bagning, er der også masser af inspiration at hente der.

Vil du have fingeren på trend pulsen, inspiration og vide, hvad der sker i DIN by, så læs Magasinet X-Klusiv Viborg.