Om X-Klusiv

Magasinet X-klusiv er et high end by-magasin, der pt. udkommer 4-5 gange om året i de 2 midtjyske byer: Herning og Viborg.

Det første X-Klusiv Magasin i Herning udkom i november 2010. Tre måneder senere fulgte den første udgave af magasinet i Viborg (februar 2011).


Gratis magasin

Magasinet er gratis for læserne og distribueres via butikker, hoteller, cafeer, og andre udvalgte keypoints i de respektive byer. Hvis du ikke kan finde den trykte udgave, kan du læse magasinerne online her på X-klusiv.dk


Vision & mål

Magasinets vision er at skabe et produkt, som er anderledes og mere eksklusivt end det, man lokalt er vant til at se. Målet er at give byens attraktive specialforretninger, virksomheder og deres leverandører muligheden for flot og effektfuld image-profilering overfor den købedygtige forbruger på 30+ og opefter.


Indhold

Indholdsmæssigt har magasinet fokus på butikker, kultur og aktiviteter i hver af de 2 byer. Magasinet byder dog også på spændende artikler om mode, skønhed, bolig & livsstil såvel som lokallivets små og store erhvervsmæssige succes historier.


Facebook | 
Magasinet X-Klusiv

Magasinet er også aktivt på facebook. – søg på ”X-klusiv Magasinerne” og du finder siden. Her informerer vi blandt andet om nye tiltag og poster sneak peeks til kommende udgaver. Vi tager også læserne med bag kameraet, lancerer konkurrencer med fede præmier og meget mere.


Copyright ©

Der er Copyright på alt indhold. Dette gælder både i de trykte magasiner og i onlineudgaverne på X-Klusiv.dk. Du må gerne linke til siderne, hvis du vil bruge materialet i en eller anden sammenhæng, men det er ikke tilladt at kopiere indhold fra siderne til brug andetsteds. Ønsker du at gør brug af noget af indholdet, skal du kontakte ReklameTryk på telefon +45 97 14 14 55.


Produktion

X-Klusiv magasinet Herning udgives af:

AB Kommunikation
Bjørn Nørgaards Vej 11
7430 Ikast
Mail: ab@ab-kommunikation.dk
Tlf: 28 85 71 26